Skip to content

Sponsoren 2023

SPonsor worden?

Sponsors zijn één van de belangrijkste aders van het evenement. Zonder deze sponsoren is het niet mogelijk om de Truckrun tot een groot succes te brengen. Per jaar hebben wij als stichting ongeveer €3500 – 4000 nodig om het evenement door te laten gaan.

Afgelopen jaren hebben wij als organisatie veel eigen geld in het evenement gestoken, maar het is voor ons niet haalbaar om dat te blijven doen. Om de volgende editie mogelijk te maken zijn wij dringend opzoek naar sponsors.

Sponsor worden kan als bedrijf, maar ook als particulier. Uiteraard verstrekken wij voor bedrijven een nota. Voor particulier kan dit op aanvraag.

Wil jij helpen? Stuur ons een mail, of doneer vrijblijvend op IBAN: NL34 INGB 0009095680 t.n.v. Stichting Truckrun Westfriesland.

Alvast bedankt!

Sponsor worden? 

Vul dan onderstaand formulier in
 • Sponsor bedrag

  Een open sponsoring doen? U kunt het bedrag overmaken aan: Stichting Truckrun Westfriesland NL34 INGB 0009095680 Wilt u een factuur van uw gesponsorde bedrag ontvangen dan zien wij graag het formulier volledig ingevuld, zodat wij een factuur voor u op kunnen maken.
 • Prijs: 1,00 € Aantal:
  Vul het totaalbedrag in als aantal.
 • 0,00 €
 • Sleep bestanden hierheen of
  Als tegenprestatie maken wij graag reclame voor bedrijf. Stuurt u ons uw logo, dan zullen wij deze op de website vertonen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofd Sponsoren 2023

Graag stellen wij u voor aan onze sponsoren. Stuk voor stuk draagt iedereen zijn steentje bij om er voor te zorgen dat dit mooie evenement ook dit jaar weer een groot succes wordt.

Logo
MG Transport
Burgers
Koffie van Hoorn
Logo De Hortensia
visitekaartje
Ronald Bosch Transport en Dienstverlening
Ruud Transport

Hoofd Sponsoren 2022

Graag stellen wij u voor aan onze sponsoren. Stuk voor stuk draagt iedereen zijn steentje bij om er voor te zorgen dat dit mooie evenement ook dit jaar weer een groot succes wordt.

Trotse sponsoren

Onze trotse sponsoren

sponsors-1

Plezier voor iedereen

Ons moto, plezier voor iedereen, en dat blijven we elk jaar weer proberen en zetten wij ons voor 100% voor in. Echter gaan we dit jaar meer om jullie hulp vragen! Ook onze stichting heeft het zwaar, elk jaar organiseren een stel vrienden dit mooie evenement en waar nodig worden de rekeningen gesplitst onderling. Omdat we hier zelf nooit moeilijk over deden hebben we het zo gelaten, echter merken we nu dat het elk jaar moeilijker wordt om het evenement rond te krijgen en vragen wij dit jaar om jullie hulp. 

Help jij ons om het evenement dit jaar succesvol te kunnen organiseren?
Dit kan door middel van financiele sponsoring maar eventueel ook materialen, benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op!